?>

GroeneAutoBreed.jpg%20%281%29

Elektrische taxi

De Cuijkse wethouder Michiel van Veen start op donderdag 13 oktober om 13.00 uur bij de entree van het Van Der Valk Hotel Cuijk, de eerste elektrische motor van de 100 procent CO2-Neutrale taxi van Taxi van Dijk en daarmee een bijzondere samenwerking, waarbij ook Di-visie de totale visuele en marketingcommunicatie heeft gedaan.

De auto geladen met elekticiteit opgewekt uit voedingsafval en voorzien van een bijzonder uiterlijk, staat die dag symbool voor het bundelen van krachten van drie Cuijkse ondernmers. Het opvallende oplaadpunt is tevens speciaal voor deze samenwerking door Di-visie ontworpen.

De samenwerking is een pilot-project en zal maatschappelijk breed worden ingezet. "Wij willen samen uitdragen dat milieubewust ondernemen werkt en dat dit geen loze kreten zijn", vult directeur Sjel van Dijk van Taxi van Dijk aan. Erik van de Ven, directeur van Di-visie, "als je koppeling kunt maken tussen behoefte en reële uitvoerbaarheid en je bundelt deze expertise, dan gaat er een krachtige motor draaien."

Taxi_1.jpg

DIJ_groen.jpg%20%282%29Deze website werkt alleen indien u javascript ingeschakeld hebt.

Di-visie:
Het Riet 17
5430 AC Cuijk
T +31 485 321196
E info@di-visie.nl